PUNE CAZUL TAU IN MAINILE UNUI EXPERT

Solicita Consultatia

Prof. Dr. Doru M. Paul

este specialist oncolog, hematolog și de medicină Internă cu o experiență de 20 de ani de practică in orașul New York. Dr. Paul este absolvent al Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București (1993). Competențele dobândite în Franța includ: diplomă universitară de Oncologie Medicală a Universității Paris VII, (1995), diplomă de Cronobiologie a Universității Paris VI, (1996), masterat în Biologia Imbătrînirii cu o teză asupra genelor homeoboxe, Institutul Curie, Paris, (1996). Specializările din Statele Unite sunt: Medicină Internă (1999), Hematologie (2002), Oncologie Medicală (2002) si Îngrijiri Paliative (2005). Cariera sa academică cuprinde posturile de profesor asociat la Weill Cornell University, New York (din 2018), profesor asistent la Weill Cornell University, New York (2005-2012) si la Hofstra North Shore-LIJ School of Medicine, New York  (2012-prezent), fiind de asemenea si editorul pentru oncologie al revistei Molecular Medicine și consultant expert pentru situl about.com.

În prezent, Dr. Doru Paul este medic specialist hematolog, oncolog și de medicină internă la spitalul New York Presbyterian asociat cu facultatea Weill Cornell, unul dintre cele mai prestigioase spitale din SUA.

Dr Paul are expertiză extensivă în cercetarea clinică si translațională și în oncologia moleculară, fiind investigator clinic principal  in mai mult de treizeci de trialuri clinice si inițiator de studii translaționale originale de tip pilot pentru care a obținut aprobarea ( înregistrarea IND) de la Food and Drug Administration (FDA). Dr. Paul a fost invitat ca speaker și moderator la diferite conferințe din SUA și din România, inclusiv la Congresul Societății de Oncologie Medicală din Romania din 2007 până în prezent. Dr Paul este membru al Societății Americane de Oncologie Clinica (ASCO), Societatii Americane de Hematologie (ASH), Societatii Americane de Studiu al Cancerului (AACR), Academiei de Stiinte din New York (NewYork Academy of Science), Societății Europene de Oncologie (ESMO) si al Societatii de Oncologie Medicală din România (SNOMR).

Pin It on Pinterest

Share This