Simplu, comod, rapid

Obtine parerea unui expert oncolog din SUA fara sa mai fi nevoit sa te urci in avion sau sa-ti traduci documentatia medicala. Consultațiile de specialitate pentru a doua opinie sunt disponibile pentru toate ariile patologiei oncologice adulte si pot fi solicitate oricand si de oriunde direct pe aceasta pagina sau completand formularul de contact.

 • Analiza dosarului medical transmis electronic de catre pacient
 • Consultatie in timp-real prin videoconferinta
 • Prezentarea optiunilor de tratament sau indicatii pentru investigatii suplimentare
 • Evaluare sub forma unui raport scris transmis electronic
300 euro*

Posibilitatea coordonari consultatiei de second opinion prin intermediul centrului nostru partener din Bucuresti sau al medicului dumneavoastra curant. Contactati-ne pentru detaliile clinicii partenere sau adresati-va direct medicului dumneavoastra si intrebati daca va poate ajuta. Un medic bun nu numai ca nu se supara atunci cand pacientul doreste o a doua opinie, dar considera colaborarea cu alti specialisti, mai ales in situatii complexe, foarte utila. Evaluarea poate include si videoconferinta, sau poate fi bazata doar pe analiza documentatiei medicale electronice, transmiterea datelor si programarile fiind coordonate direct de catre centrul medical.

Prin acest serviciu, personalul centrului medical va acorda asistenta cu:

 • Prelucrarea si transmiterea documentatiei medicale
 • Coordonarea consultatiei video in echipa cu specialistul Onconsult
 • Preluarea si comunicarea raportului de second opinion in urma evaluarii
350 euro*
 • Analiza dosarului medical in colaborare cu un specialist patolog, radioterapeut, chirurg sau radiolog
 • Consultatie prin videoconferinta cu medicul oncolog coordonator sau de grup, dupa caz
 • Prezentarea optiunilor de tratament, studii clinice, indicatii pentru investigatii suplimentare
 • Evaluare in echipa sub forma unui raport scris transmis electronic
 • Follow-up pe o perioada de 30 de zile

Tarifele pot varia intre 500 -1000 euro.

*Pacientii cu un venit net lunar mai mic de 2000 Lei beneficiaza de reduceri de tip “sliding-scale”.  Contactati-ne la  contactonconsult@gmail.com pentru detalii.

Procedura consultului de Second Opinion de la distanta

Serviciile de second opinion consta in evaluarea informatiilor dumneavoastra medicale si adresarea intrebarilor pe care le aveti de catre un expert oncolog. Specialistul va raspunde solicitarii dvs. sub forma unei recomandari scrise pe care o puteti prezenta mai departe medicului curant sau altor specialisti. In unele cazuri, pentru finalizarea raportului de second opinion, stabilirea statusului de performanta poate fi necesara si intr-o astfel de situatie sesiunea de videoconferinta este obligatorie.

Evaluarea expertului va include:

 • Raspunsurile la toate intrebarile adresate
 • O trecere in revistă a optiunilor de tratament
 • Recomandarile specialistului
 • Informatii privind studii clinice (daca acestea sunt disponibile)

Dupa transmiterea recomandarilor

Intelegand ca este posibil ca dupa primirea evaluarii sa mai aveti nelamuriri, aveti de asemenea posibilitatea de a prezenta inca trei alte intrebari in termen de 14 zile de la data transmiterii.

Pasii necesari pentru a obtine a doua opinie
\

Selectarea tipului de consultatie

Alegeti unul dintre cele trei servicii pe care le oferim, sau daca nu sunteti sigur care este tipul de consultatie cel mai potrivit contactati-ne pentru a va ghida de-a lungul intregului proces.
\

Completarea si transmiterea chestionarului medical

Completati chestionarul medical pe care il veti primi pe email si prin care ne puteti transmite si principalele 3 intrebari pe care le aveti.
\

Plata consultatiei prin intermediul Paypal

Plata se poate efectua de orice persoana ce detine un cont Paypal sau in cazul in care nu detineti un cont va vom trimite factura ce poate fi achitata cu orice tip de card Visa sau MasterCard.
\

Colectarea si transmiterea documentelor medicale si a formularelor de consimtamant

Disponibilitatea dosarului medical in format digital este obligatorie si in caz de nevoie puteti apela la asistenta unui centru medical partener din Bucuresti. Contactati-ne in acest caz pentru detalii.
\

Revizuirea documentelor transmise de catre specialist

In cazul in care specialistul considera ca dosarul medical nu este complet se vor solicita informatii suplimentare.
\

Consultatia cu specialistul prin video sau telefon

Va informam orarul medicului si alegeti data si ora cea mai potrivita.
\

Eliberarea evaluarii

De indata ce evaluarea este disponibila veti fi informat prin email ca este gata sa o descarcati.

CONSULTATII IN FUNCTIE DE VENIT

Onconsult ofera reduceri pacientilor a caror familie nu a realizat in ultimele 3 luni un venit net lunar pe membru de familie mai mare de 2.000 de lei. Pentru a se incadra in criteriile consultatiilor cu reducere, solicitantii ne pot contacta la helpdesk@onconsult.ro cu o cerere ce mentioneaza starea materiala a pacientului si a familiei sale precum si copii dupa actele doveditoare ale veniturilor. Cererea va fi insotita si de o declaratie pe propria raspundere a solicitantului. In urma examinarii documentor prezentate, tariful consultatiei va fi calculat dupa modelul “sliding-scale” in functie de veniturile si situatia pacientului.

Pin It on Pinterest

Share This